Vi lancerer ny filmserie: Oprettelsen af Danmarks nye børnehospital - BørneRiget

| I en række kortfilm går vi bag om BørneRigets kulisser og får indsigt i den kommende 5-årige skabelse af det nye hospital, der skal blive til et af verdens bedste hospitaler for børn, unge, fødende og deres familier i København – intet mindre.

Kortfilmene tager dig gennem de visionære tanker bag tilblivelsen af BørneRiget, den utrolige arkitektur og det brugercentrerede interiør samt de innovative tilgange, der skal revolutionere oplevelsen for børn, fødende og deres familier før, under og efter behandling.

Opførelsen af det nye hospital muliggøres gennem et partnerskab mellem Rigshospitalet, Region Hovedstaden og Ole Kirk's Fond. Partnerskabet blev indgået i 2016. 

I partnerskabet bidrager Ole Kirk's Fond med en tredjedel af det samlede projektbudget. Selv om det er den største enkeltstående donation fra Ole Kirk's Fond nogensinde, er ambitionen ikke blot at være med på sidelinjen og følge op men at bidrage med de kompetencer, som vi har i Ole Kirk’s Fond såvel som i andre dele af det LEGO® økosystem, som vi indgår i.

Læs mere om BørneRiget her

Se første kortfilm: Visionen bag BørneRiget

Den første kortfilm handler om visionen bag BørneRiget, og den starter dermed en kadence af halvårlige film, der deler bygningsudvikling og indsigt i de mest vigtige og spændende elementer i BørneRiget.