Ny kortfilm om Mary Elizabeths hospital med fokus på brugeroplevelsen

| I den tredje kortfilm om tilblivelsen af det nye hospital, viser vi arbejdet med at skabe de bedste vilkår og rammer for brugeroplevelsen på hospitalet. Hvor udgangspunktet er patienternes og deres familiers behov, når de står i en sårbar livssituation.

Sammen med Rigshospitalet og Region Hovedstaden er vi gået sammen om at bygge Mary Elisabeth Hospital – Riget for børn, unge og gravide, hvor der bliver gået nye veje for at skabe plads til familiers liv og behov. I en række kortfilm afdækker vi tilblivelsen og de særlige aspekter af det banebrydende hospital. Foruden en visionsfilm om det nye hospital har vi udgivet en kortfilm med titlen: ”Making great health care even better”, som gav et indblik i en faglighed i verdensklasse, der allerede i dag kendetegner Rigshospitalet, og som bæres med videre i Mary Elisabeths Hospital.

I denne kortfilm gives et særligt indblik i børn og familiers behov og livssituation under indlæggelse gennem Molly og Laurids familier, som fortæller om deres livssituation og oplevelser på hospitalet.

Se kortfilmen med engelske undertekster

Se de øvrige film om tilblivelsen af Mary Elizabeths Hospital

For at sikre at brugeroplevelsen bliver central, har Mary Elisabeths Hospital bragt faglige profiler sammen, som man ikke normalt ser på et hospital: et design team bestående af antropologer, play-designere, arkitekter, og grafiske designere blandt flere. I filmen ser vi derfor også, hvordan hospitalet, anført af brugeroplevelsesteamet på Mary Elizabeth Hospital, arbejder på at sikre, at patienterne og deres familier kommer til at opleve et trygt og sammenhængende forløb, hvor livet fortsat kan leves. Dette sker til dels i samarbejde med LEGO® medarbejdere, som bidrager til at sikre at få integreret leg i flest mulige aspekter af hospitalsoplevelsen.

Brugeroplevelse handler nemlig ikke kun om de fysiske rammer og miljø. Det handler også om den kultur, der bliver skabt på det nye hospital, om måden personalet arbejder på samt deres tilgang til familierne.