Danmarks Indsamlingen 2024: Sammen gør vi en forskel

| I samarbejde med KIRKBI og LEGO® medarbejdere i Danmark har Ole Kirk’s Fond støttet Danmarks Indsamling 2024 med i alt 3.045.100 kr., som skal gå til verdens sulte børn.

Et bidrag til Danmarks Indsamling er en fælles tradition blandt medarbejderne, i LEGO Koncernen og KIRKBI, som har eksisteret i mange år. I år er ingen undtagelse, og i fællesskab lykkedes vi med at samle 1.522.550 kroner. Et beløb som Ole Kirk’s Fond valgte at fordoble til gavn for verdens mest udsatte børn og giver en samlet donation på 3.045.100 kroner. 

Læs mere om Danmarks Indsamlingen 

En halv times aktivitet for krop og sind, udløste en donation på 50 kr. fra Ole Kirk’s Fond. Det blev i år til 30.451 aktiviteter. For hver gang en LEGO® eller KIRKBI-medarbejder udførte og registrerede en 30 min. aktivitet i perioden 17. til 24. januar støttede Ole Kirk’s Fond indsamlingen. Medarbejderne løb, gik, cyklede, roede, spillede golf, dansede og meget mere i den gode sags tjeneste. 

Vores fælles bidrag går til en bred vifte af danske humanitære organisationer, som alle arbejder for at hjælpe nogle af verdens mest sårbare børn og familier – i år med fokus på sult og fejlernæring af børn.